Köp Aciklovir tabletter receptfritt

Behöver du akut hjälp med att kämpa mot herpes? Det räcker med att skaffa Aciklovir som är ett effektivt läkemedel mot herpes. Undersökningar visade att det här läkemedlet kan kämpa ner herpes på 5 dagar (ifall man börjar ta det i tid). Man kan köpa Aciklovir på online-apotek i Sverige.

Aciklovir 200 mg, 400 mg och 800 mg tabletter – 60 tablett(er) Blister

Aciclovir hämmar förökningen av herpesvirus. Aciclovir används mot svåra infektioner i hud och slemhinnor orsakade av herpes-simplexvirus.

Aciclovir används också för behandling av vattkoppor och för behandling av bältros (herpes zoster).

409,61 kr
Jämförpris: 6,83 kr / tablett(er)

Vad Aciklovir är och vad det används för

Aciklovir tabletter används för att behandla hud- och slemhinneinfektioner. Aciklovir anses vara ett lämpligt och effektivt medel mot herpes idag. År 1976 tilldelades forskaren Gertrude B. Elion Nobelpriset för sina framgångar med Aciklovir

Aciklovir Stada används också mot:

 • Herpes simplex av hud och slemhinnor
 • Genital herpesinfektion
 • Förstagångsinfektion och herpesåterfall
 • Vattkoppor och bältros
 • Behandling av bältros

Aciklovir 400 mg används som förebyggande behandling av svåra former av frekvent återkommande genitala herpes-infektioner hos personer med normalt immunförsvar. Detta läkemedel föreskrivs vid komplexbehandling av Aids och HIV. Man kan köpa Aciklovir receptfritt i Sverige men vi rekommenderar att prata med läkaren först.

Hur verkar Aciklovir?

Aciklovir kämpar ner viruset och stimulerar immunsystemet. När det hamnar i kroppen förstör det virusets DNA. Det hindrar infektionscellerna från att föröka sig så att infektionen inte har en enda chans att överleva!

Dosering

Patienter som lider av hud-, slemhinne- eller könsherpes får ta Aciklovir 200 mg. Man blir av med infektionen redan om 2-3 dagar om man tar läkemedlet 5 gånger om dygnet. I förebyggande syften rekommenderas det att ta Aciklovir tre gånger om dygnet. Vid bältros brukar läkare skriva ut Aciklovir 400 mg. Behandlingskursen varar 5 till 10 dagar. Om man har bältros ska man helst fortsätta behandlingen 3 dagar efter det att alla synliga tecken på sjukdomen har försvunnit.

Man rekommenderar att ta Aciklovir i tabletter med maten och skölja ner det med mycket vatten. Man ska börja ta Aciklovir mot herpes genast när man ser de första tecknen på den patologiska processen.

Aciklovir för barn

Barn kan ta Aciklovir sedan de har fyllt ett år. Barn mellan 3 och 5 år får ta Aciklovir 400 mg 4 gånger om dygnet. Barn äldre än 8 år får höja dosen till två tabletter av Aciklovir 400 mg om dygnet. Man ska ta antibiotika mot herpes 3 till 4 gånger om dygnet. Behandlingskursen för barn varar 7-10 dagar.

Överdosen

Överdos förekommer ytterst sällan. De främsta symptomen på överdos är:

 • Huvudvärk
 • Illamående och kräkning
 • Krampsyndrom
 • Ibland förekommer problem med matsmältning

Kontraindikationer

Läkemedlet har ett mycket begränsat antal kontraindikationer:

 • Njursvikt och ökad känslighet för läkemedlets komponenter
 • Det rekommenderas inte till gravida kvinnor, ammande mammor och barn under 1 år

Det är inte hälsosamt att förena Aciklovir och alkohol. Alkoholdrycker:

 • Höjer belastninglevern
 • Höjer risken för allergiska reaktioner
 • Binder vätska i kroppen

Därför är det såpass bäst att välja bort sprit medan man tar läkemedlet.

Biverkningar

Aciklovir brukar inte framkalla några biverkningar. I vissa fall kan lätt huvudvärk, illamående och kräkkänsla uppstå. Ibland kan man få allergiska reaktioner och ökad trötthet. Men alla möjliga biverkningar är obetydliga och kan lätt elimineras genom att korrigera dosen. Risken av att utveckla biverkningar ökar om man dricker alkohol medan man tar Aciklovir.

Hur förvarar man läkemedlet?

Aciklovir i tabletter förvaras tre år. Det förvaras torrt och mörkt.

Var köper man Aciklovir receptfritt i Sverige?

Är du trött på att springa runt i letan efter läkemedlet du behöver? Nu kan man köpa Aciklovir receptfritt på vårt online-apotek. Vi garanterar våra kunder bra utmärkt europeisk kvalitet och snabb leverans. Beställ Aciklovir online och bli av med herpes på nolltid!

Pris på apoteket

Priset på Aciklovir beror på doseringen och antalet tabletter i förpackningen.

 • Priset på Aciklovir 200 mg är minst €0.40 per tablett
 • Priset på Aciklovir 400 mg är minst €0.55 per tablett
 • Priset på Aciklovir 800 mg är minst €0.60 per tablett

Beställ antibiotika online på vår säkra hemsida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *